Advertisement

Ayhan Bilgen Yeni Parti - Ayhan Bilgen parti kuracak mı? HDP Eş Genel Başkanı Sancar ... - 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali:

Ayhan Bilgen Yeni Parti - Ayhan Bilgen parti kuracak mı? HDP Eş Genel Başkanı Sancar ... - 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali:. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir parti sinyali geldi. 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali: .başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi. Kobane soruşturması nedeniyle 25 eylül 2020'de gözaltına alınan ve 2 ekim'de tutuklanan kars belediye eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi.

Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi. Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. .başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi.

HDP'li Bilgen'in bu sözleri ''yeni parti mi geliyor ...
HDP'li Bilgen'in bu sözleri ''yeni parti mi geliyor ... from i.haber3.com
Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. .türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi. 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali:

Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi.

Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Tutuklandıktan sonra yerine kayyum atanan kars belediye eşbaşkanı ayhan bilgen'in 'muhafazakar' kesimleri temsil edecek yeni bir parti kurma arayışında olduğu öne sürüldü. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. 6 yıl sonra tutuklanan ve yerine kayyum atanan hdp'li ayhan bilgen'den 'yeni bir parti' mesajı geldi. Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Son dönemlerde hdp'ye alternatif yeni bir parti kuracağı dedikoduları ile gündeme gelen eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, cezaevinden gönderdiği mesajda adeta bu iddiaları doğrular nitelikte. Hdp'den ayrılıp yeni parti kuracağı söylenen kars eski belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye. .başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi.

HDP bölünüyor mu! HDP'li Ayhan Bilgen'den yeni parti ...
HDP bölünüyor mu! HDP'li Ayhan Bilgen'den yeni parti ... from www.aykiri.com.tr
Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Bilgen daha önce de hdp'nin siyasetinin geldiği noktayı eleştirmiş ve yeni öneriler sunmuştu. .türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi.

.hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti.

18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali: .eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Kobane soruşturması nedeniyle 25 eylül 2020'de gözaltına alınan ve 2 ekim'de tutuklanan kars belediye eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara. 6 yıl sonra tutuklanan ve yerine kayyum atanan hdp'li ayhan bilgen'den 'yeni bir parti' mesajı geldi. .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

— ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021. Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Tutuklandıktan sonra yerine kayyum atanan kars belediye eşbaşkanı ayhan bilgen'in 'muhafazakar' kesimleri temsil edecek yeni bir parti kurma arayışında olduğu öne sürüldü. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti.

Ayhan Bilgen'den yeni parti sinyali- Artı Gerçek
Ayhan Bilgen'den yeni parti sinyali- Artı Gerçek from img.artigercek.com
Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir parti sinyali geldi.

Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.

Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. .hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir parti sinyali geldi. Hdp'den ayhan bilgen'e 'yeni parti' yanıtı. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi. Ayhan bilgen şu ifadeleri kullandı: Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi.

Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi ayhan bilgen. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum.

Posting Komentar

0 Komentar